Itsepuolustuskurssi, tasovapaa

Tervetuloa itsepuolustuskurssille.

Alaikäraja (noin) 14 -vuotta.

Erilaisista uhkaavista tilanteista selviäminen on valitettavasti tullut aina vain tarpeellisemmaksi riippumatta iästä, sukupuolesta, sosiaalisesta asemasta yms. Tämän lisäksi esimerkiksi kiusaamistilanteista on tullut paljon monimutkaisempia.

Kurssitunnit keskittyvät oleellisimpien itsepuolustukseen liittyvien osa-alueiden kehittämiseen, sekä eri tilanteiden kohtaamiseen.

Toisella tasolla on perusasioita jo ensimmäisellä tasolla läpikäyty, kuten perusharjoitteiden ydinasiat sekä "juurisyyt" jouduttaessa itsepuolustukselliseen tilanteeseen.

Harjoitteet ovat erittäin käytännönläheisiä. Kuluttajalla, Oiva Tynillä on laaja opetuskokemus eri ihmisryhmille tarjottavista koulutuksista. Kamppailulajien opetuskokemusta on yli 25-vuotta. Hän myös kouluttaa valmentajia.

2-tason kurssin jälkeen sinulla on enemmän kokemusta hankalan tilanteen kohtaamisesta. Lisäksi harjoitteet mahdollisen uhkatilanteen kohtaamista nyt sekä jatkossa.

Maksimi osallistujamäärä on 15-henkilöä.

  • Kurssin hinta on 30eur. Sisältää kaksi 1h15min harjoituskertaa.
  • Harjoitukset: sovitusti.

Maksu maksetaan ensimmäisen harjoituksen alussa paikan päällä käteisellä. Maksusta saa luonnollisesti kuitin.

Ilmoittautuminen on sitova

Jos harrastaa, niin mitä lajia?

Kerromme seuramme toiminnasta webisivullamme. Keräämme myös sivujemme piristykseksi karatetoimintamme yhteydessä otettuja kuvia / video clippejä. Merkatkaa ruksi alla sopivaan kohtaan.

ALAIKÄISEN HUOLTAJA:

Hyväksytkö että mahdollisesti julkaisemme webbisivullamme kuvia/cippejä jossa näkyy lapsenne/huollettavanne kuva?


Kouluttajan yhteystiedot:

Oiva Tyni
040 7238293
oiva.tyni@combo.fit

http://combo.fit/itsepuolustuskurssit/Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi