Järjestötori 2020

Tervehdys!

Tämä lomake koskee vain yhdistyksiä jotka ovat varaamassa Kirkkonummipäivien tapahtumassa keskustan ylätorin, alatorin ja Kirkkotallintien pysäköintialueen toripaikkoja sekä mahdollista esiintymislava esittämistä.


Tapahtuma-aika lauantaina 29.8.2020. Välillä: Klo.09(10)-15.00.


Yhdistyksen telttakatospaikkaan ei oikeudenmukaisuuden mukaan voi tulla yritys tarjoamaan tuotteitaan. Yritystoiminnalle sovimme erilliset sopimukset (mm. mainonta ym. näkyvyys huomioiden), jolloin yhteydenotto allekirjoittaneeseen.

Paikkavarauksia otetaan vastaan elokuullekin, mutta toki vain niin kauan kun paikkoja riittää.

Varauksia voi alkaa maksamaan vaikka välittömästi. Huomaa että vain tilittynyt maksu on lopullinen varaus.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu. Palautetaan maksetut summat takaisin vähennettynä tasapuolisesti peruuntumiseen mennessä tulleilla kustannuksilla.


HUOM 1. Klo 09.00 on viimeistään ajoneuvot poistuttava torialueelta. Toripaikkaa voi jatkaa kasaamista tarvittaessa tämän jälkeen Klo.10.00 saakka, mikä on virallinen avausajankohta.

HUOM 2. Toripaikkaa ei saa alkaa purkamaan ennen Klo.15.00! Suunnitelkaa markkinointi ym. siten, että iltapäivällä tulevillekin on näytettävää ja kerrottavaa. Lisäksi purkuhommelissa tapahtuu ns. "domino -ilmiö". Jos yksi aloittaa, alkaa yleensä myös toiset.

Toripaikan (noin) 3x3 metrin kokoisen alueen maksu yhdistystä koskien:

 • 1 paikka 50eur.
 • 2 paikkaa 100eur.
 • 3 paikkaa (max) 150eur.
 • Yhteinen toripaikka (50eur/yhdistys yhdestä paikasta)
 • Hinnat eivät sisällä telttakatoksia tai muuta rekvisiittaa.
 • Hinta on per yhdistys. Jos esim. yhdistys ei tarvitse itselleen varsinaista isoa toripaikkaa, voi yhdistykset olla samassa toripaikassakin. Mutta silti maksaen samoin kuin muutkin yhdistykset. Toki hyöty on suurempi yhdistykselle jos on oma toripaikka, pöytä tms. jossa on enemmän mahdollisuutta olla näkyvissä.

Jos telttakatoksenne sattuu olemaan isompi, uskon että pääsemme yhteisymmärrykseen asiasta ostamatta uutta katosta.


Yhteystiedot:

Oiva Tyni

040 7238293

oiva.tyni@toritapahtumat.fi

Järjestötorin virallinen sivusto: http://toritapahtumat.fi/

Suosittelemme tulostamaan tämän lomakkeen muistin virkistykseksi myöhemmässä vaiheessanne. Voit toki tulostaa sen myöhemminkin täyttämättä lomaketta, tuolloin ette saa enää vanhoja tietoja näkyville.Laita tähän toivomuksesi toripaikan sijainnista. Poliittiset puolueet ovat Kirkkotallintien parkkipaikka alueella.
Kirjoita tarkemmin. Myös pullon koko.

MAKSUTIEDOT

 • Saajan tilinumero: Säästöpankki FI13 4006 0010 3571 80
 • Saaja: Combo ry
 • Viesti: Toripaikka (+ yhdistyksen nimi)
 • Summa: 50, 100 tai 150 euroa. 1, 2 tai 3 -telttakatospaikkaa.
Yhdistys
Huom! sähköposti joka on käytössä

Piristääksemme tapahtumaa, haluamme myös tiedottaa ym. Tätä varten teille kyselyä voimmeko käyttää yhdistyksenne nimeä, logoa toritapahtumajulkaisuissa suoraan tai välillisesti toritapahtumaan liittyen; mainoksissa, Internetissä, lehtiartikkeleissa, sosiaalisessa mediassa.

PÄÄLAVA

Päälavalla on mahdollista soittaa musiikkia eri laitteilla. Siellä on esim. kuulokeliitännällä yms. mahdollista tuottaa ääntä monista laiteista. Jos mahdollinen soittimesi poikkeaa ns. standardeista, soita tai mailaa allekirjoittaneelle ja kuvaile laitteesi tarve.

Microfoneja on käsimikki ja ns. langaton mikki.
Ps. halutessasi langattoman, tulethan aikaisemmin paikalle jotta mikki saadaan aseteltua päällesi!


Kirjoita mitä toimintaa. montako kertaa, ja kauanko kestää?
Jalkapallo, ratsastus..?

Jos mahdollista, haluan että minua/meitä haastatellaan MAHDOLLISESSA nettilähetyksessä.

Kirjoita tänne jos haluat tiedottaa tai kertoa muuta yleistä..VAKUUTUKSET, SÄÄNNÖT yms.

 • Yritykset varaavat eri lomakkeilla toripaikkansa erillisen sopimuksen mukaisesti. Yritykset kuuluvat ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.
 • Toripaikan varaaja ymmärtää ettei Combo ry (myöhemmin Combo) ole vastuussa paikanvaraajan toiminnasta tai omaisuudesta.
 • Jos toripaikan varaaja käyttää torikatoksia, tuuliherkkiä materiaaleja yms. On kiinnitys hoidettava siten, ettei tuuli lennätä niitä.
 • Jos käytätte kaasuja, ilmoitatte sen ao. kohdassa. Kaasun käyttäjä on velvoitettu kiinnittämään säiliön asianmukaisesti.
 • Combo ei vastaa varaajan, toimijan materiaalien tai toiminnan aiheuttamista mahdollisista vahingoista eri osapuolille tapahtuman aikana.
 • Combo ei vastaa myöskään telttapaikkojen musiikkitoiminnasta tai siitä kannettavista Teosto yms. maksuista. Vaan tapahtuma-alueella toimivat vastaavat mahdollisesta tapahtumapaikoillaan tapahtuvasta Teoston ym. säännösten mukaisesta omista lupavelvollisuuksista.
 • Toripaikan varaajien velvollisuutena on huolehtia alueensa jätehuollosta. Roskia ei jätetä poistumisen jälkeen toripaikalle. Joten varaattehan mukaan poiskuljetusmateriaalit.
 • Toripaikka-alueelle ei ole mahdollista vetää sähköjä. Torialueella ei ole myöskään varattuna järjestäjätaholta ulkovessoja.


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi